Revealing Resorcinol - The Right Averyl At The Right Time.

Flytta hemifrån

Flytta ifrån bekvämligheterna
Nu har jag äntligen skrivit på mitt kontrakt. Så nu är det klart. Om exakt en månad flyttar jag hemifrån, äntligen. Jag har ju drömt om denna dagen ända sen jag var tretton. Hela tonåren har ju känts som en nedräkning till att få flytta hemifrån och bli vuxen. Men nu när det väl är dags så känner jag att jag verkligen kommer att sakna att bo hemma hos mamma och pappa. Det är ju otroligt lyxigt. Jag har haft turen att inte behöva betala när jag bor hemma, jag har inte behövt köpa min egen mat och så vidare. Vilket har varit super skönt. En annan sak som jag tänkt på nu senaste tiden är att jag kommer ju inte ha någon att komma hem till nu. Förra veckan kom jag hem efter två veckor i Italien och det var ju så mysigt att få ett varmt välkomnande när man klev innanför dörren, det kommer jag ju inte få nu på samma sätt.

Men såklart så finns det ju fördelar med att bo ensam också. Det kommer ju vara hur skönt som helst att jag får göra vad jag vill, jag får möblera som jag vill, jag kan spela hög musik om jag vill, jag kan lämna disken framme om jag vill och så vidare. HUR SKÖNT? Jätteskönt!

Och min lägenhet är så fin också, jag har alltid haft två krav som lägenheten har behövt uppfylla och det är;

1. Att bo högst upp, och ha takfönster 
2. Att ha en liten balkong

Och denna lägenheten uppfyller båda kraven, jag har takfönster i både vardagsrummet och i sovrummet. Och jag har både en liten fransk balkong i köket och en lite större i sovrummet. Jag är överlycklig! Det ska bli så kul att få flytta in och inreda allt, Längtar så mycket!